Wybierz miasto
  • wszystkie
  • Białystok
  • Gdynia
  • Kraków
  • Lublin
  • Łódź
  • Olsztyn
  • Poznań
  • Rzeszów
  • Szczecin
  • Toruń
  • Trójmiasto
  • Warszawa
  • Wrocław

Menu główne

Przejdź do głównych treści
Przejdź do treści pobocznych
  • Home
  • Spotkania
  • Partnerzy
  • Mówcy
  • Wystąpienia
  • Aula TV
  • Aulery
  • Dla prasy
  • Wsparcie
  • Aktualności
  • O Auli
  • Kontakt
Menu
Strona główna»Wystąpienia»Panel dyskusyjny: Trolling i hejt, czyli jak to przełknąć żeby się nie zakrztusić

Aula Polska

Promujemy kulturę przedsiębiorczości technologicznej

ŁóDź #5 Mix Aula Łódź - 2016.06.23

Panel dyskusyjny: Trolling i hejt, czyli jak to przełknąć żeby się nie zakrztusić

Natalia Zawadzka (Lubasz i Wspólnicy)
Przemysław Turkowki (Trol Intermedia)
Tomek Tomczyk (Jason Hunt)

Kategorie:

analiza

Newsletter

Wszelkie informacje dotyczące Newslettera znajdziesz w jego regulaminie, zaś informacje dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych, w tym te dotyczące administratora danych oraz odbiorców danych, w polityce prywatności.

Dotychczasowi mówcy

Jesteśmy dumni, że na każde spotkanie możemy zapraszać fantastycznych ludzi.

Rafał Agnieszczak

Alek Tarkowski

Centrum Cyfrowe

Marcin Beme

AUDIOTEKA S.A., MDPL sp. z o.o.

Igor Dzierżanowski

Zobacz wszystkich
To miejsce czeka na Twoje zdjęcie!
Zostań mówcą Auli PolskiejSkontaktuj się z namiinfo@aulapolska.pl

Aula Polska

Promujemy aktywnie kulturę przedsiębiorczości technologicznej.

Wierzymy w potencjał polskich przedsiębiorców i innowatorów, dlatego stale wspieramy ich rozwój. Uważamy, że przedsiębiorczości należy uczyć, najlepiej poprzez praktykę i transfer doświadczeń.

Śledź nas:
  • Wsparcie
  • O auli
  • Kontakt
  • Zostań mówcą
  • Zostań mecenasem
  • Polityka prywatności
  • Regulamin newslettera
  • Strona główna
  • Spotkania
  • Aktualności
  • Mówcy
  • Wystąpienia
  • Aula TV
  • Dla mediów
  • Partnerzy

© 2021 Wszelkie prawa zastrzeżone.

Design & UI: Ola Drachal; Code: WPinternals.pl.

Ten serwis używa plików cookies, czyli tak zwanych ciasteczek. Obsługę cookies można wyłączyć w ustawieniach każdej przeglądarki. Dowiedz się więcej

. Zamknij